dilluns, 11 de juny del 2012

Com Participar. Dubtes i aclariments.

Intentarem alguns dubtes que ens han arribat. 


Tothom pot participar  no només està dirigit a artistes, mestres i professors, tot i que els esperam a tots! El públic, els pares i els alumnes de tots ells també ho poden fer la cultura és cosa de tots. 


Com participar, és més senzill del que sembla.


1. Triar una activitat cultural que voleu fer (pintar, llegir, ensenyar, cantar, interpretar...)


2. Agafar un llum (un sobre amb arena i una espelma, és perfecte)


3. Duu el lema de l'acció allà i com es vulgui. (a un paper, tela, pissarra...)
    "No apagueu el llum de l'art,
     No apagueu el llum de l'ensenyament, 
     No apagueu el llum del Futur"


4. Triar lloc del RECORREGUT i a partir d'aquí dues opcions:


Recordau que ens hem de col·locar en filera un cada 2m. (amb el llumet, lema...)
  • Si teniu Facebook (o algú que pugui apuntau-vos hi)
    • Per a incriure-vos triau el tram que vos sigui més adient i escriviu el comentari a la foto del tram corresponent enumerant-vos i dient la vostra especialitat. Exemple: si som el primer a inscriure'm a un tram entraré a la foto del tram i al comentari posaré: 001 Jordi Rumbau Fos músic. Si vull inscriure un grup de diverses persones: 005 - 008 Persona1 especialitat, Persona 2 especialitat, Persona 3 especialitat i Persona 4 especialitat. Respectau el nombre màxim de persones per tram que apareix escrit a cada fotografia. si vos podeu acollir aquesta opció facilitaria molt l'organització. Però sinó podeu, acolliu-vos a l'altre.
    • https://www.facebook.com/groups/noapagueuelllum/ 

  • Si no teniu Facebook no passeu massa pena
    • Es senyalaran set (7) punts de reunió perquè aquelles persones que no saben molt bé on anar puguin ser guiades i col·locades pels responsables d'organització. (aniran de blanc)
Llocs:
  •  Plaça de la reina (al jardinet de davant)
  •  Font de les tortugues (davant es bar Bosc)
  •  Teatre principal
  •  Font de la Rambla (Al principi del carrer dels olms)
  •  Plaça Espanya (escultura del tio Jaume)
  •  Principi del carrer Blanquerna.
  •  Escorxador
  •  Conservatori

Tot anirà bé. Veniu amb dignitat, respecte, bona disposició i alegria a dir: No apaguem el llum de l'Art, No apaguem el llum de l'Ensenyament,No apaguem el llum del futur.




2 comentaris:

  1. Hay que ser EDUCADO, alegre, con ganas de hablar con los que se acerquen, mirar de NO alterar el orden público (semáforos, tráfico, paseantes, comercios), estar presentes sin imponer nada, etc

    LO IMPORTANTE: DEJAR NUESTRO MENSAJE Y PASARLO BIEN esta noche del viernes...

    ResponElimina
  2. Els actors poden interpretar qualsevol personatge que hagin fet al llarg de la seva carrera (caracteritzats of course... ). Seria fantàstic poder veure els personatges de Mossèn Capellà a la filera o a Madò Pereta! Malabaristes, pallassos, ballarines amb tutú o set vels, escultors esculpint en directe, pintors recreant l'instant, cineastes projectant films sobre les façanes de les cases, Companyies de Teatre representant extractes dels seus espectacles, Corals, orquestres, filòsofs dissertant sobre l'esdeveniment, mestres que ens expliquen com funciona la democràcia, polítics que ens parlen dels nostres drets, i advocats! Metges que ens fan recomanacions per suportar la crisi, Buf! També podem simplement llegir un llibre, ballar al ritme que marquen els músics o fins i tot cantar... Que més se vos acut?

    ResponElimina